Jämför Mikrolån & Weblån

Allt om web lån, smslån, mikrolån och mobillån direkt online

Om oss och om weblån

Hos oss hos scarena.se kan du jämföra olika typer av mindre lån som mikrolån och weblån. Vi listar alla olika alternativ man har när man letar efter bra lån på nätet. Hos oss kan du bilda dig en uppfattning om alla saker man ska tänka på när man är i processen att ta ett lån. Det är viktigt att först ta reda på fakta så att man kan fatta ett bra beslut. Vårt mål är att underlätta för dig som konsument att leta fram information som kan vara viktigt om olika lånetyper. När du har läst på om olika lån på vår sajt kan du fatta ett bättre beslut och ta ett lån som passar just dig.

Tips på andra sajter som handlar om att låna pengar

Finansinspektionen – Finansinspektionen är en statlig myndighet som ansvarar för tillsynen på de finansiella marknaderna i Sverige.

Hallå konsument, är en rikstäckande upplysningstjänst som samordnas av Konsumentverket. Hit kan du vända dig med frågor om köp av varor och tjänster, villkor i avtal, reklamationer, att handla hållbart och annat som du som konsument behöver hjälp med.

Allmänna reklamationsnämnden (ARN) är en statlig myndighet som prövar många typer av konsumenttvister men inte alla. Anmälan måste vara skriftlig och kan bara göras av en konsument.

Konsumentverket, informerar om myndigheten och deras arbete, konsumentvägledning och anmälningar till dem.

Konsument Europa är en fristående enhet inom Konsumentverket som ingår i European Consumer Centres Network och som delfinansieras av EU-kommissionen.

wapoh.se – Här kan du jämföra snabblån och sms lån via deras prisjämförelse. Hitta snabbt och enkelt det bästa lånet på marknaden.

Kreditjakt.nu – Jämför olika typer av lån till privat personer. Privatlån utan krav på säkerhet och där pengarna kan användas till vad man vill.

Applicator.se – Hitta snabbt och enkelt det bästa lånet på marknaden och online.

Capiva.se – Går igenom de olika bolagen som jobbar i branschen och tipsar om var man kan hitta lån till bra villkor och bra ränta.

Ung konsument – Ung Konsument är en webbplats som handlar om pengar, shopping och att handla smart. Här berättar ungdomar om sina erfarenheter av att vara konsument i olika situationer.

keyframe.se – Här kan du direkt jämföra mobillån, mikrolån, Internetlån, sms lån, minilån, weblån och/eller snabblån direkt på Internet och online via deras prisjämförelse.

scarena.se – Jämför olika typer av lån som sms-lån, mikrolån och mobillån direkt online.

Ung konsument – Ckecklista – Konsumentvägledare delar med sig av sina bästa råd och tips till dig som ung konsument.

xefyr.se – Här kan du jämföra och hitta bra och billiga Internetlån och snabblån. Låna snabbt och direkt på Internet.

finansieringsguiden.se – Olika typer av lån för olika typer av önskemål. Vi listar alternativen, räntor och villkor. Finansieringsguiden hjälper att dig att hitta rätt lösning och rätt lån.

Hallå konsument – Bra att veta innan du tar ett lån – Om du har ett behov av att låna pengar är det viktigt att läsa på vilken typ av lån som passar dig. Prata med flera banker, jämför villkoren och kostnaderna för olika lån.

induction.se – Hos dem hittar du information om ränta och villkor och hur mycket det kostar att låna. De listar bara bolag som har tillstånd och är trygga och bra betyg från tidigare låntagare.

minikredit.se – Hitta nya bra mini-lån med betalningsanmärkning via sms eller Internet. Minilån utan uc och med betalningsanmärkning.

Hallå konsument – Så fungerar lån – Att låna pengar betyder att du ingår ett avtal med till exempel en bank. Avtalet går ut på att du lånar en summa pengar av banken och betalar tillbaka lånet med ränta.

internetlån.nu – Här kan du jämföra företag som lånar ut pengar via ansökan på nätet. Vi listar alla Internetlån, weblån, onlinelån och privatlån direkt online. Hitta nya bra internetlån med ansökan på skärmen direkt på Internet.

Konsument Europa – Banktjänster – Det finns flera regelverk som skyddar dig som konsument inom det finansiella området. Ofta har du samma rättigheter i alla EU-länder som du har i Sverige.

Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå – Gemensam webbplats för Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå. Webbplatsen vänder sig i första hand till dig som är konsument.

Konsumenterna – Om konsumtionslån – Det finns många olika lånetyper för privat konsumtion, eller lån utan säkerhet som man brukar kalla lån som inte är bolån. Hos bankerna kan de till exempel kallas privatlån, blancolån, billån eller medlemslån.